Cursussen

Voor de allerlaatste keer!

De cursus Holistic Pulsing niveau 1 en 2 samen

Zachte, bijzondere technieken

Via de Holistic Pulsing techniek ben je in staat om snel en diep in contact te komen met het lichaam. Door bewuste afstemming op de ander kun je met je handen voelen, luisteren en durf je meer intuïtief te pulsen. Fantastisch mooi om (weer) mee te maken.

In de cursus is er aandacht voor:

  • Uitgebreide HP technieken op maat voor jou
  • Ontspanning, meditatie, lichaamsbewustzijn
  • Voeling met jezelf en de ander in energie

Welkom

De cursus wordt gegeven in twee maal twee dagen (vrijdag en zaterdag) van 10.00 uur tot 15.00 uur. Je investering is € 350,-  en je krijgt er een wereld aan ervaringen voor terug.
Data: vrijdag 5 en zaterdag 6 april, vrijdag 19 en zaterdag 20 april. De cursus is geschikt voor 4 tot 6 personen.

Deze cursus is geschikt voor nieuwelingen maak zeker ook wanneer je al een cursus hebt gevolgd. Je kunt dan nieuwe technieken aanleren en alle ervaringen een nieuwe plek geven, zo mooi! Er is ruimte voor 6 personen.

star

De laatste keer als avondcursus! Sla je slag nu het nog kan :).

De cursus Tarot van de 5e dimensie 

Dinsdag 20 februari start de cursus Tarot van de 5e dimensie waarin we werken met bijzonder mooie kaarten die de energie van de nieuwe tijd dragen. In 10 avonden ervaar je hoeveel wijsheid en inzichten de Tarot in jou naar boven weet te halen. Elke dag beleef je hier plezier aan.

De Tarot is een eeuwenoude wijze om te werken met de spirituele wetten van het Universum. De symboliek in de afbeeldingen geeft inzicht in wat er in je onderbewuste speelt en bewust wil worden. Op deze manier werken ze als kompas richting je bedoeling.

De avonden verlopen in een warme, veilige sfeer met kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht.

Info

De cursus bestaat uit 10 dinsdagavonden van 19.30 tot 21.45, start dinsdag 20 februari. Het totale bedrag inclusief cursusmap, Tarotkaarten en Nederlandse vertaling is € 295,-. Het inschrijfgeld bedraagt € 45,-. Je kunt je inschrijven door op onderstaande link te klikken (inschrijving is geldig na ontvangst inschrijfgeld). Het resterende bedrag van 250,- graag uiterlijk twee weken voor aanvang overmaken. Je bent van harte welkom! Meedoen? Gewoon even mailen.

“Het was een ‘heerlijke’ cursus, veilig en vertrouwd!”

“Ik heb genoten en ben een stuk wijzer geworden, dankjewel!”

“Philomeen is een bijzondere vrouw, ik zou het zo weer doen.”

Wil je liever eerst kennismaken?

Dat kan! Maak een afspraak voor een persoonlijke legging. Een consult van 1 uur voor € 50,-

star

Tarotverdieping

Bijzondere avonden waarin er verbondenheid, wijsheid en openheid is en dit levert vaak diepe inzichten op. Wanneer je kaarten stof liggen te verzamelen is het tijd om weer eens aan te sluiten. Je bent van harte welkom en écht waar het gaat vanzelf weer stromen. Een mailtje volstaat.

We gaan in februari weer van start op dinsdag en woensdag, in blokken van 4 avonden telkens van 19.30 tot 21.45 uur, investering € 85,-.

De data voor de maandaggroep: 4 maart, 25 maart, 8 april, 22 april

De data voor de woensdaggroep: 21 februari, 20 maart, 3 april, 24 april

Verhelderend, liefdevol en gezellig met veel persoonlijke inzichten

star

Cursus Ziel & Zaligheid 

Zielsbesef geeft je inzicht in hoe mooi en prachtig alles in het universum in elkaar zit. Hoe het wezen is verbonden met de ziel en ook met de aarde waarop we leven. In je persoonlijke energie ben je meer bezig met resultaten behalen, ergens aan moeten voldoen, eisen stellen aan jezelf en aan de ander. Wanneer je weet hoe je kunt afstemmen op je wezensenergie, ben je in contact met je ware kern en opent zich een nieuwe dimensie. Als je deze herkent in jezelf, ervaar je creativiteit, expressie, autonomie, helemaal puur jezelf te kunnen zijn; de kunst van Leven.

In drie woensdagmiddagen gaan we op zoek naar hoe je je ziel en zaligheid kunt leggen in leven! Héél inspirerend. Tijdsduur: van 13.30 uur tot 15.30 uur. Investering: € 95,- dit is inclusief het werkboek Liefde, Licht en Kracht in werking. Zin in? Even mailen en het komt goed.

De data: 6 maart, 13 maart, 20 maart

De cursus heb ik als een spannend avontuur ervaren!

Zalig om op een bijzondere manier de Ziel te kunnen beseffen!

Fijne, kleine groep gelijkgestemden, daar werd ik blij van!

star