Ervaringen

Dit is echt een cadeautje voor jezelf. Hier hoef je niets.
Alleen maar lekker volledig ontspannen. Het heeft me zo ontzettend veel gebracht.
Ik gun dit iedereen. Iedereen zou dit zichzelf moeten gunnen.
Jij lieve Philomeen hebt me gisteren een reuzesprong laten maken door mijn chakra’s heen en dat voelt als een groot cadeau!!!
Dus super bedankt hiervoor.

Jij bent een van mijn dierbare engeltjes op mijn pad.

Ik werd vanuit mijn opvoeding niet aangemoedigd om de volle verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven, lichaam en gezondheid. Ik dacht dat de ander beter wist wat goed voor mij was dan ikzelf dus zocht ik iemand die mij beter kon maken.
Door de HP sessies kwam ik erachter dat gelijkwaardigheid de basis is en dat je dus zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Ik leerde naar mijzelf te luisteren en daar gehoor aan te geven. Het heeft mij de vrijheid gegeven om eigen keuzes te maken. Keuzes die me dichter bij mezelf brengen en in mijn eigen kracht zetten.
Wat ben ik blij dat ik vandaag bij jou ben geweest en wat is er veel gebeurd. Ik ben er nog van onder de indruk. Ik was ook ontzettend blij dat ik nog zo'n stuk mocht rijden voordat ik thuis was. Mijn kind heeft nog erg moeten huilen en ook NEE, NEE, NEE geroepen. Dat kon ik zo heerlijk ongegeneerd doen in de auto. Zo heerlijk. Niemand die je hoort. Alle remmen los.
Wat heb ik veel inzichten gekregen. Ik ben dankbaar dat ik jou vond en dankbaar voor wat jij gedaan hebt. Het was een prachtige sessie.
Hoe heerlijk om even niets te hoeven, wetende dat je gedragen en gesteund wordt door de tafel. Ervaren hoe je gewiegd wordt in je eigen ritme door warme handen. Voelen dat je contact maakt met je lijf en alles erop en eraan. Ontdekken dat je hoofd leeg is en je hart warm. Hmmmmmm zalig.
Ik zat tegen een burn-out aan die bij de bedrijfspecialist niet echt opgelost werd. De blokkades zaten dieper en door Holistic Pulsing kwamen ze op natuurlijke wijze als vanzelf naar boven. Zo kon ik ze van binnen uit verwerken en tot rust komen. De begeleiding is in een woord fantastisch. Ze leeft ontzettend met je mee en is oprecht begaan. We hebben veel gepraat en gelachen maar ook menige traan weggepinkt. Ik heb weer leren praten over mijn gevoelens. En last but not least, die heerlijk warme handen op mijn koude voeten.
Wat voor mij belangrijk is geweest, de bewustwording en mezelf leren kennen. Ik heb meer van mezelf leren houden en ben veel rustiger geworden. Geweldig die rust die ik van haar kreeg en ik dingen heb leren zien vanuit een andere invalshoek. In 1 woord een geweldige vrouw en wat een kracht kan ze doorgeven. Dikke knuffel.
Een bezoek aan Philomeen geeft mij - naast inzicht in mezelf - rust in mijn lijf. In een veilige, vertrouwde omgeving ontdek ik in elke sessie steeds meer hoe ik in elkaar zit.
Holistic Pulsing zorgt ervoor dat de blokkades in mijn lichaam opgeheven worden en de energie weer vrij kan stromen.
Philomeen weet precies de juiste woorden voor mij te kiezen en ook bij de behandeling op de pulstafel stemt ze nauwkeurig af op wat ik op dat moment nodig heb.
Het heeft voor mij heel erg veel goeds gedaan om verder te komen in mijn eigen leven.
Door HP heb ik heel veel los kunnen laten, heb ik weer veel zin gekregen in het leven. Ik voel weer onvoorwaardelijke liefde naar mezelf en de ander. Ook heb ik me heel veilig gevoeld.
De sessies bij Philomeen heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is lief en meelevend en de begeleiding is helemaal super! Dit alles heeft mij bijzonder veel goeds gebracht. Ik heb leren luisteren naar mijn eigen lichaam. Voortaan negeer ik de signalen van mijn lichaam niet meer en weet ik wanneer ik een stapje terug moet doen. Hierdoor heb ik meer energie en een betere balans weten te vinden in mijn leven. Heel veel liefs en dank.
Wat me vooral aanspreekt is het zachte en het krachtige van de pulsing. Het heeft voor mij helend gewerkt en meer lichaamsbewustzijn opgeleverd. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. De begeleiding heb ik ervaren als betrokken, respectvol en deskundig.
De sessies zijn voor mij heel belangrijk geweest. De rust, de ontspanning maar vooral ook het praten. De begeleiding vond ik zeer goed. Het heeft me meer bij mezelf gebracht en ik raad het iedereen aan.
Het hele lichaam wordt behandeld op een natuurlijke wijze voor geest en lichaam; geen pillen of iets dergelijks die je gevoelens verdoven. Het is wel een aangaan dat je met jezelf geconfronteerd wordt omdat oude patronen nog wel heftig tegenstribbelen. De kunst is dat je je bewust wordt en dat je jezelf liefdevol leert corrigeren waar nodig. Ik heb het ervaren als duidelijk oprecht en eerlijk, ik kan het zeker aanraden aan anderen.
Fijn is dat je werkt vanuit je gevoel en niet vanuit het denken want vanuit je gevoel komen de oplossingen. Het heeft mijn inzicht vergroot en het heeft me vertrouwen gegeven dat ik zelf mijn beste maatje ben en dat ik het goed kan hebben in het leven met de juiste instelling. Uitstekende begeleiding van mij als cliënt.
Ik kom al een aantal jaren bij Philomeen. Ik heb tijdens de behandelingen en sessies mijn ware ik gevonden. Meer en meer leren vertrouwen op mijn gevoeligheid, intuïtie en kracht. In plaats van altijd in mij hoofd te zitten met denken. Philomeen heeft daar een enorme bijdrage in geleverd door te luisteren, spiegelen, handvatten te geven en natuurlijk niet te vergeten pulsen. Kortom als je denkt, nu is de tijd om aan mezelf te gaan werken, dan ben je bij Philomeen zeker aan het juiste adres. Ik kom er heel graag en iedere keer weer met meer inzichten vandaan.
Voor mij was HP een weldaad die precies op tijd kwam. Na enkele chemokuren, weinig energie en letterlijk en figuurlijk op aan het raken, werd ik lichter, vrediger en wijzer. Ik onderneem nu stappen die ik voorheen niet durfde te zetten. Een echte aanrader omdat er veel ‘cadeautjes’ op je pad komen.
Holistic Pulsing heeft mijn ogen geopend. Ik heb handvatten gekregen om om te gaan met dingen waar ik in het dagelijkse leven tegenaan liep. Ik heb het ervaren als totale ontspanning van lichaam en geest. Ik ben rustiger geworden van binnen. Ik kan me beter afsluiten voor gevoelens die niet van mij zijn. Ik voel me prettiger, opgewekter en heb weer meer energie. En Philomeen is geweldig.....
Verhelderend! Bevrijdend! Energievol! Ik heb mezelf weer gevonden en een hoop oud zeer opgeruimd. Philomeen is een ontzettende lieve, warme vrouw. Je voelt je meteen op je gemak. Ze laat je zijn wie je bent.
Aangeraakt worden op een veilige manier en met respect voor jouw grenzen werkt verdiepend, verhelderend en helend. Aanbevolen voor iedereen en in het bijzonder voor mensen wiens fysieke integriteit ooit geschonden is en die er naar verlangen om (terug) in contact te komen met hun lichaam. Ook voor mensen met CVS, fybromyalgie, reuma etc. is het in stroming brengen door de afgestemde, wiegende pulsbewegingen een weldaad.
Ik vind HP heel erg fijn omdat ik mezelf heb leren ontdekken. Dichterbij mijn ware ik, wat bevrijdend werkt. Ik durf meer te vertrouwen op mijn hogere zelf en ik durf sneller de controle los te laten. Philomeen is een heel fijn en mooi mens en ze snapt ook zonder woorden wat ik bedoel.
Voor mij ging er een wereld open, altijd op zoek naar mezelf en jij legt het me uit op een manier dat ik denk zo eenvoudig kan het toch niet zijn, en dat is nog niet alles.Tijdens de behandeling voel ik de ontspanning zo diep dat ik mijn hartenklop in iedere cel van mijn lijf voel, dit is zo bijzonder ik heb er geen woorden voor. En door de handvatten die je me leert met jou uitleg kan ik dit in mijn dagelijkse leven zo gebruiken dat ik veel beter me zelf blijf en daar word ik echt gelukkig van… liefs en dank…