Cursussen

Holistic Pulsing oefenmiddagen

Deze middagen zijn er voor jou als je al een cursus hebt gevolgd. Je kunt dan nieuwe technieken aanleren en alle ervaringen een nieuwe plek geven, zo mooi! Er is per middag ruimte voor 2 personen.

Via de Holistic Pulsing techniek ben je in staat om snel en diep in contact te komen met het lichaam. Door bewuste afstemming op de ander kun je met je handen voelen, luisteren en durf je meer intuïtief te pulsen. Fantastisch mooi om weer mee te maken. Er is aandacht voor:

  • Uitgebreide HP technieken op maat voor jou
  • Ontspanning, lichaamsbewustzijn
  • Voeling met jezelf en de ander in energie

Welkom

De middagen zijn van 13.00 uur tot 15.30 uur. Je investering is € 60,-  en je krijgt er een wereld aan ervaringen voor terug.
Data: woensdag 4 september, vrijdag 6 september, maandag 9 september, woensdag 11 september.

star

De cursus Tarot van de 5e dimensie 

Donderdagmiddag 19 september start de cursus Tarot van de 5e dimensie waarin we werken met bijzonder mooie kaarten die de energie van de nieuwe tijd dragen. In 10 middagen ervaar je hoeveel wijsheid en inzichten de Tarot in jou naar boven weet te halen. Elke dag beleef je hier plezier aan. De middagen verlopen in een warme, veilige sfeer met een kleine groep.

De Tarot is een eeuwenoude wijze om te werken met de spirituele wetten van het Universum. De symboliek in de afbeeldingen geeft inzicht in wat er in je onderbewuste speelt en bewust wil worden. Op deze manier werken ze als kompas richting je bedoeling.

Info

De cursus bestaat uit 10 donderdagmiddagen van 13.30 tot 15.45, start: 19 september. Het totale bedrag inclusief cursusmap, Tarotkaarten en Nederlandse vertaling is € 295,-. Het inschrijfgeld bedraagt € 45,-. Je kunt je inschrijven door op onderstaande link te klikken (inschrijving is geldig na ontvangst inschrijfgeld). Het resterende bedrag van 250,- graag uiterlijk twee weken voor aanvang overmaken. Je bent van harte welkom! Meedoen? Gewoon even mailen.

“Het was een ‘heerlijke’ cursus, veilig en vertrouwd!”

“Ik heb genoten en ben een stuk wijzer geworden, dankjewel!”

“Philomeen is een bijzondere vrouw, ik zou het zo weer doen.”

Wil je liever eerst kennismaken?

Dat kan! Maak een afspraak voor een persoonlijke legging. Een consult van 1 uur voor € 50,-

star

Tarot oefenmiddag/avond

Deze oefenmiddagen/avonden zijn bedoeld voor wie de basiscursus heeft gevolgd en de kaarten nog steeds geweldig vindt maar wel wat hulp kan gebruiken. Door leggingen te doen leer je de kaarten beter kennen en duiden. Die kans gun ik iedereen dus heb ik gekozen voor kleine blokken van twee middagen en/of avonden zodat er voor jou altijd wel een mogelijkheid bijzit. Doe je mee?

Schrijf je in en ervaar het plezier van samen ontdekken. Hierna is het tarot-leggingenboek ook voor jou een fantastisch hulpmiddel om steeds meer te gaan ontdekken. Je mag zoveel blokjes meedoen als je wil.

We gaan in september van start op maandag, dinsdag en woensdag, in blokjes van 2 middagen/avonden, per blokje betaal je € 45,-.

De data voor de maandagmiddag: 16 september, 7 oktober, 28 oktober, 18 november

De data voor de dinsdagavond: 24 september, 15 oktober, 5 november, 26 november

De data voor de woensdagavond: 2 oktober, 23 oktober, 13 november, 4 december

Verhelderend, liefdevol en gezellig met veel persoonlijke inzichten

star

Cursus Ziel & Zaligheid 

Zielsbesef geeft je inzicht in hoe mooi en prachtig alles in het universum in elkaar zit. Hoe het wezen is verbonden met de ziel en ook met de aarde waarop we leven. In je persoonlijke energie ben je meer bezig met resultaten behalen, ergens aan moeten voldoen, eisen stellen aan jezelf en aan de ander. Wanneer je weet hoe je kunt afstemmen op je wezensenergie, ben je in contact met je ware kern en opent zich een nieuwe dimensie. Als je deze herkent in jezelf, ervaar je creativiteit, expressie, autonomie, helemaal puur jezelf te kunnen zijn; de kunst van Leven.

In drie woensdagmiddagen gaan we op zoek naar hoe je je ziel en zaligheid kunt leggen in leven! Héél inspirerend. Tijdsduur: van 13.30 uur tot 15.45 uur. Investering: € 95,- dit is inclusief het werkboek Liefde, Licht en Kracht in werking. Zin in? Even mailen en het komt goed.

De data: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober

De cursus heb ik als een spannend avontuur ervaren!

Zalig om op een bijzondere manier de Ziel te kunnen beseffen!

Fijne, kleine groep gelijkgestemden, daar werd ik blij van!

star