Holistic Pulsing

Een consult

In een gesprek is er alle ruimte om je verhaal te vertellen. Daarna mag je op de pulstafel plaats nemen met kleding aan en schoenen uit. Ik plaatst mijn handen op je heupen en breng het lichaam in een vriendelijke zachte beweging. Rustig puls ik intuïtief het hele lichaam.

De pulsbeweging zorgt ervoor dat het water in je lichaam (ongeveer 75%) gaat stromen. Net als een rivier stroomt het zachtjes tegen ‘obstakels’ (spanningen, stagnaties, oude patronen) aan. Alles in het lichaam reageert op de pulsen. Organen, spijsverteringsstelsel en ademhaling ontspannen zich, maar ook het zenuwstelsel en je geest komen tot rust terwijl afvalstoffen worden afgevoerd.

Het lichaamseigen ritme van de puls stimuleert het proces van bewustwording. Het brengt je terug naar de tijd in de baarmoeder voor het ontstaan van alle overlevingsmechanismes. Het herinnert je aan wie jij puur en wezenlijk bent. Dit weten neem je mee naar het nu waardoor de antwoorden op je vragen helder worden. De vrijgekomen kracht en het zelfhelende vermogen zijn het gereedschap voor je verdere ontwikkeling. Je bent in staat je leven daadwerkelijk te leven zoals bedoeld.

Een afspraak

Bel me: 06 54 24 20 33, of mail me: info@philomeen.nl. Je investering voor een consult van anderhalf uur is €70,-; een investering voor het leven. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt en hoeveel sessies je prettig vindt. Met een vierrittenkaart van €250,- ben je voordeliger uit.